Υπηρεσίες Σίτισης & Μαζικής Εστίασης

Catering

Υπηρεσίες Σίτισης & Μαζικής Εστίασης

Παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες σίτισης και εστίασης σε ιδιώτες και σε δημόσιες υπηρεσίες. Αναλαμβάνουμε επαγγελματικά συνέδρια, ημερίδες, σεμινάρια, εγκαίνια, προϊοντικές παρουσιάσεις, επιχειρηματικά δείπνα, cocktails, meetings, κοπή πίτας, coffee breaks, galas, συνεντεύξεις τύπου, διαγωνισμούς, επιδείξεις μόδας και private dinners, με απόλυτη συνέπεια κι άψογο επαγγελματισμό.

Η αδειοδοτημένη και πιστοποιημένη, από ανεξάρτητο φορέα πιστοποίησης, κεντρική μας μονάδα, μεγέθους 600 τ.μ., διαθέτει μηχανήματα παραγωγής τελευταίας τεχνολογίας και δύναται να σιτίσει από 10 μέχρι και 3000 άτομα ημερησίως. Ο διαχωρισμός της κεντρικής μας μονάδας σε «Ζεστή» και «Κρύα» κουζίνα, η απομόνωση του χώρου προετοιμασίας, του χώρου πλύσης, των αποθηκευτικών χώρων και του χώρου παραλαβής/αποστολής διασφαλίζουν την απαραίτητη ασφάλεια και υγιεινή τροφίμων που κάθε σύγχρονη μονάδα παραγωγής και επεξεργασίας φαγητού οφείλει να διασφαλίζει.

Επίσης, αναλαμβάνουμε την λειτουργία και τροφοδοσία κυλικείων, την παραγωγή γευμάτων για νοσηλευτικά ιδρύματα και δημόσιους οργανισμούς, την εκμετάλλευση εστιατορίων ενώ συνεργαζόμαστε με χώρους εστίασης εταιρειών για το προσωπικό τους παρέχοντας εξοπλισμό,προσωπικό και πρώτες ύλες, καθώς επίσης και με την τροφοδοσία καταστημάτων έτοιμου φαγητού, σε μόνιμη βάση.

Αναλυτικά οι παρεχόμενες υπηρεσίες που αναλαμβάνει το τμήμα διατροφής περιλαμβάνουν

  • Τη  μελέτη, την εγκατάσταση και την αδειοδότηση χώρων μαζικής εστίασης
  • Την οργάνωση εταιρικών και κοινωνικών εκδηλώσεων και την τροφοδοσία τους με προϊόντα, προσωπικό και εξοπλισμό
  • Την τροφοδοσία οργάνωση και λειτουργία καταστημάτων εστίασης με πρώτες ύλες και έτοιμα προϊόντα, είτε από δικές μας μονάδες παραγωγής, είτε από-πιστοποιημένους για την ποιότητά τους- προμηθευτές μας.
  • Παρέχουμε υπηρεσίες συντήρησης, τροφοδοσίας, καθαρισμού και απολύμανσης Αυτομάτων Πωλητών (vending machines)
  • Παρέχουμε προσωπικό (μάγειρες, τραπεζοκόμους, λαντζέρηδες, μπουφετζήδες, ταμίες) πλήρωσης θέσεων παραγωγής, διανομής και πώλησης σε χώρους εστίασης και σε κυλικεία.

Για άμεση επικοινωνία μπορείτε να καλέσετε στο,

Αθήνα: 210 27 11 067 – Θεσ/νίκη: 2310 24 1035

Επικοινωνήστε μαζί μας!