Υπηρεσίες Τροφοδοσίας-Λειτουργίας Αυτόματων Πωλητών

Vending Machines

Υπηρεσίες Τροφοδοσίας-Λειτουργίας Αυτόματων Πωλητών

Παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες προμήθειας, συντήρησης και λειτουργείας αυτομάτων πωλητών καφέ, σνακ και αναψυκτικών για κάθε ανάγκη.

  • Αναλαμβάνουμε τη  μελέτη, την εγκατάσταση και την αδειοδότηση χώρων φιλοξενίας μηχανών αυτόματης πώλησης.
  • Αναλαμβάνουμε την τροφοδοσία των μηχανών αυτόματης πώλησης με πρώτες ύλες και έτοιμα προϊόντα, είτε από δικές μας μονάδες παραγωγής, είτε από-πιστοποιημένους για την ποιότητά τους- προμηθευτές μας.
  • Υιοθετούμε το κατάλληλο πρόγραμμα καθαρισμού και απολύμανσης των μηχανών έτσι ώστε να διασφαλίζεται η υγιεινή τροφίμων.
  • Φροντίζουμε οι μηχανές να είναι πάντοτε πλήρεις από προϊόντα και διαθέτουμε 24 ωρο συνεργείο αποκατάστασης βλαβών το οποίο ανταποκρίνεται το αργότερο εντός 2 ωρών από την ειδοποίησή του.
αυτόματοι πωλητές

Επιλέξαμε να δραστηριοποιηθούμε στο χώρο της μαζικής εστίασης, διότι διαθέτουμε την ικανότητα να αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες του εκάστοτε καταναλωτή. Είμαστε, λοιπόν, σε θέση να ανταποκριθούμε πλήρως στις ανάγκες και τις επιθυμίες των πελατών μας.

Έχοντας κατά νου τις απαιτήσεις της εποχής μας , σχεδιάσαμε και προσφέρουμε μια γρήγορη, ποιοτική και συνεχή 24ωρη εξυπηρέτηση  σε όλους τους πελάτες μας. Επίσης, εφαρμόζουμε και εξοπλίζουμε τα σημεία πώλησης με τα καλύτερα μηχανήματα και τις αναγκαίες πρώτες ύλες , ενώ παράλληλα απασχολούμε εκπαιδευμένο, ευχάριστο και πρόθυμο προσωπικό.

Επιθυμούμε  την καθόλα επιτυχή ανταπόκριση μας στις  απαιτήσεις των πελατών μας, γι’ αυτό  έχουμε κινηθεί ερευνητικά προς όλες τις κατευθύνσεις και τα σημεία που αποτελούν παράγοντες επιτυχίας,  έτσι ώστε να χρησιμοποιούμε πρότυπα απόδοσης για τις προσφερόμενες υπηρεσίες.

Πρώτες Ύλες

Όλοι οι προμηθευτές μας είναι πιστοποιημένοι κατά ISO 9001 & ISO 22000 εξασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο την αποφυγή κινδύνων κατά την αλυσίδα μεταφοράς και αποθήκευσης τροφίμων.

 

Κανόνες Υγιεινής & Ασφάλειας Τροφίμων

Η τήρηση των βασικών κανόνων υγιεινής & ασφάλειας διασφαλίζουν, σε μεγάλο βαθμό, την ποιότητα του τελικού προϊόντος. Έχουμε αναπτύξει και εφαρμόζουμε σύστημα ανάλυσης κινδύνων και κρίσιμων σημείων ελέγχου κατά ISO 22000 (HACCP), με στόχο την απόλυτη ασφάλεια κατά την παραλαβή, τη μετακίνηση και την αποθήκευση τροφίμων.

tuv 22000:2005

Τροφοδοσία

Η σωστή και έγκαιρη τροφοδοσία των σημείων πώλησης εγγυάται την απρόσκοπτη λειτουργία και μειώνει την πιθανότητα εμφάνισης ελλείψεων. Τα μηχανήματα που χρησιμοποιούμε διαθέτουν σύστημα τηλεματικής το οποίο ενημερώνει το τμήμα διανομής μόλις ο αυτόματος πωλητής αδειάσει από προϊόντα ή παρουσιάσει βλάβη με στόχο την άμεση αποκατάσταση και την διασφάλιση της απρόσκοπτης λειτουργίας του μηχανήματος.

Μηχανήματα

Όλος ο εξοπλισμός εστίασης καθώς και οι μηχανές αυτόματης  πώλησης (vending) προέρχονται από τις μεγαλύτερες εταιρείες παγκοσμίως οι οποίες είναι πιστοποιημένες κατά ISO 9001 & ISO 14001.

Για άμεση επικοινωνία μπορείτε να καλέσετε στο,

Αθήνα: 210 27 11 067 – Θεσ/νίκη: 2310 24 1035

Επικοινωνήστε μαζί μας!