Υπηρεσίες Φύλαξης & Ασφάλειας

Security

Υπηρεσίες Φύλαξης & Ασφάλειας

Κυρίαρχος τομέας δραστηριότητας της εταιρίας αποτελεί η «στατική», η «κινητή» φύλαξη και η υποστήριξή τους με ηλεκτρονικά μέσα τελευταίας τεχνολογίας όπως συστήματα γεωγραφικού εντοπισμού(GPS), ασύρματες IP κάμερες και ένα υπερσύγχρονο κέντρο λήψεως σημάτων. Απασχολώντας 150 φύλακες σε όλη την Ελλάδα εγγυάται την απόλυτη αξιοπιστία στα έργα που αναλαμβάνουμε. Οι πολύχρονες συνεργασίες μας και το πλήθος των ικανοποιημένων πελατών μας αποτελούν για εμάς το μεγαλύτερο εχέγγυο.

Σε μια εποχή όπου η ασφάλεια αποτελεί ύψιστης σημασίας θέμα, Η Ανοδική Services αξιοποιώντας την σύγχρονη τεχνολογία, παρέχει υπηρεσίες και συστήματα ασφαλείας τα οποία δημιουργούν ένα πλέγμα υπηρεσιών το οποίο προσαρμόζεται στις ανάγκες σας.

Αποστολή μας είναι η Γαλήνη στους Φυλασσόμενους Χώρους για την Δημιουργία Κλίματος Ασφάλειας και Εμπιστοσύνης σ’ αυτούς.

 

Παρεχόμενες Υπηρεσίες

 • Στατικές Φυλάξεις Εγκαταστάσεων
  Στατικές φυλάξεις πραγματοποιούνται με την τοποθέτηση ενός ή περισσοτέρων φυλάκων ανά βάρδια 8ώρου. Το προσωπικό ελέγχει και επιτηρεί τους χώρους που αναλαμβάνει με ιδιαίτερη προσοχή και επιμέλεια στην άσκηση των καθηκόντων του φροντίζοντας για την πρόληψη και αποτροπή κάθε πιθανού κινδύνου. Επίσης είναι υπεύθυνο για τον έλεγχο των θυρών και των παραθύρων του οικήματος και πραγματοποιεί έλεγχο οποιουδήποτε διερχομένου οχήματος και του οδηγού του.
 • Κινητές Φυλάξεις με patrol οχήματα
  Διαθέτουμε σύγχρονο στόλο οχημάτων(Euro 6), τον οποίο ελέγχουμε όλο το 24ωρο μέσω του Κέντρου Λήψεως Σημάτων, γνωρίζοντας ανά πάσα στιγμή την ακριβή του θέση και μέσω του Υπεύθυνου Βάρδιας καθοδηγείται και ελέγχει όλα τα σημεία που ανήκουν στο δρομολόγιο του. Παρέχουμε υπηρεσίες πρόληψης και αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών και μέσω της διαρκούς επικοινωνίας του οχήματος με το Κέντρο ενημερώνεται ο εκπρόσωπος του πελάτη και οι Αρχές εφόσον αυτό κριθεί αναγκαίο.
 • Μελέτη και εγκατάσταση συστημάτων επιτήρησης χώρου(CCTV, IP cam)
  Επιλέγονται τα κατάλληλα συστήματα και υλικά που απαρτίζουν την εγκατάσταση του συστήματος επιτήρησης χώρου, πραγματοποιείται η καλωδίωση, τοποθετούνται οι αισθητήρες και γίνεται ο προγραμματισμός της Κεντρικής Μονάδας Ελέγχου. Τεχνικοί εξειδικευμένοι στην σύνδεση συστημάτων ασφαλείας, κατόπιν ραντεβού, τοποθετούν ρυθμίζουν και ελέγχουν το εγκατεστημένο σύστημα πριν την παράδοσή του. Εάν διαπιστωθεί δυσλειτουργία του συστήματος μετά την παράδοσή του τεχνικός επισκέπτεται το σημείο και αποκαθιστά τυχόν δυσλειτουργίες χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.

 

 • Σύνδεση με Κέντρο Λήψεως Σημάτων
  Οι χώροι στους οποίους εγκαταστάθηκε ή προϋπήρχε σύστημα ασφαλείας ελέγχονται όλο το 24ωρο από Κέντρο Λήψεως Σημάτων, το οποίο με την σειρά του ειδοποιεί τον υπεύθυνο επικοινωνίας του χώρου και εν συνεχεία την Άμεση Δράση την Πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ ενώ παρέχεται η δυνατότητα Άμεσης Επέμβασης από δικό μας περιπολικό όχημα εφόσον ο πελάτης το επιθυμεί
 • Έλεγχος εισόδου διαβαθμισμένων χώρων (Access control)
  Η πρόσβαση σε συγκεκριμένους χώρους της επιχείρησης ή της οικίας σας αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους κινδύνους που αντιμετωπίζει μια εγκατάσταση.
  Η εταιρία μας παρέχει πολλούς τύπους διαχείρισης εισόδου με σκοπό να βρει αυτόν που ανταποκρίνεται στον τύπο της εγκατάστασης στο μέγεθος της και στο πλήθος των διαβαθμισμένων χώρων.
 • Υπηρεσίες Διαχείρισης Στόλου (Fleet Management)
  Με γνώμονα τις ανάγκες των πελατών της, σε μια εποχή που η εξοικονόμηση πόρων και η μείωση του λειτουργικού κόστους μιας επιχείρησης παίζει σημαντικό ρόλο στην ανταγωνιστικότητά της, εφαρμόζει και είναι σε θέση να παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες διαχείρισης στόλου μέσω μιας φιλικής web-based πλατφόρμας αλλά και μέσω app. Με την χρήση της υπηρεσίας ο χρήστης διαθέτει μια πλειάδα από συστήματα τα οποία τον βοηθούν να διαχειριστεί, προγραμματίσει και ελέγξει το σύνολο των οχημάτων που βρίσκονται στην κατοχή του και παράλληλα να διαθέτει ένα ισχυρό εργαλείο αντικλεπτικής προστασίας.
  Με την ενεργοποίηση της υπηρεσίας προγραμματίζεται η τοποθέτηση της συσκευής GSM/GPS η οποία και τοποθετείται χωρίς την χρήση εξωτερικής κεραίας, η οποία αποτελεί ένδειξη ύπαρξης συστήματος GPS, και χωρίς την ανάγκη για σύνθετες και εμφανείς καλωδιώσεις.
 • Συνοδείες VIP προσώπων και αντικειμένων
  Η συνοδεία φυσικών προσώπων είναι μία υπηρεσία που χαρακτηρίζεται από διακριτικότητα και αποτελεσματικότητα. Η αξιολόγηση των πιθανών κινδύνων που διατρέχει το φυλασσόμενο πρόσωπο αποτελεί πρωταρχικό μέλημα της εταιρίας μας.Η λεπτομερής αξιολόγηση των πιθανών κινδύνων διαμορφώνει το πλάνο μετακίνησης το οποίο ακολουθείται από εναλλακτικό πλάνο και σημεία διαφυγής. Ειδικά διαμορφωμένο όχημα και έμπειρο προσωπικό συνοδείας αναλαμβάνει να μεταφέρει γρήγορα και με ασφάλεια όποιον του ζητηθεί.Το φυλασσόμενο πρόσωπο, εστιάζει στις ανάλογες καθημερινές του δραστηριότητες χάρη στον ειδικό ανά περίπτωση σχεδιασμό και χειρισμό που αποτελούν την εγγύηση της απόλυτης αποτελεσματικότητας.Επίσης, αναλαμβάνουμε την οργάνωση και την εποπτεία μεταφοράς αντικειμένων υψηλής αξίας παρέχοντας υψίστης ασφαλείας υπηρεσίες, σχεδιασμένες αποκλειστικά βάση των αναγκών του πελάτη και με κύριο μέλημά μας την διακριτικότητα.
 • Μελέτη, εγκατάσταση και συντήρηση συστημάτων πυρανίχνευσης/πυρασφάλειας και πυροσβεστικών μέσων
  Κάθε χώρος, είτε επαγγελματικός είτε οικιακός, δεν μπορεί να θεωρείται ασφαλής αν δεν έχει προβλεφθεί η περίπτωση πυρκαγιάς.
  Αναλαμβάνουμε να εκπονήσουμε την μελέτη πυρασφάλειας για την έγκριση από την πυροσβεστική, απαραίτητο βήμα για την έκδοση αδειών λειτουργίας κάθε χώρου που δέχεται επισκέπτες, την επιλογή του είδους του συστήματος, προμηθεύουμε τα μέσα και αναλαμβάνουμε την τακτική συντήρηση του συστήματος και την αναγόμωση των πυροσβεστήρων
 • Αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών και άμεση επέμβαση
  Μετά από τηλεφωνική κλήση είτε από τον πελάτη είτε από τα κέντρα λήψης σημάτων ( στα οποία είναι συνδεδεμένα τα συστήματα συναγερμού των πελατών ) , επεμβαίνουμε άμεσα στο χώρο για έλεγχο και για αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών και ενημερώνουμε τον πελάτη αλλά και κάθε αρμόδια δημόσια αρχή εφόσον κριθεί αναγκαία η παρέμβασή της.
 • Σύμβουλοι ασφαλείας – Security Consultant
  Οι σύμβουλοι ασφαλείας πραγματοποιούν κάθε είδους μελέτη για την ασφάλεια, ανάλυση κινδύνου, ασφάλεια των πληροφοριών στην επικοινωνία, προστασία ανώτερων στελεχών, και υπηρεσίες ελέγχου στην αντικατασκοπία και βιομηχανική κατασκοπεία, στην τοποθέτηση φυλάκων και την διαχείριση αυτών και οποιοδήποτε θέματος σχετικό με την ασφάλεια.

Για άμεση επικοινωνία μπορείτε να καλέσετε στο,

Αθήνα: 210 27 11 067 – Θεσ/νίκη: 2310 24 1035

Επικοινωνήστε μαζί μας!